Mechanikus műhely

Műhely szolgáltatásaink:

renault-service-revision-hd.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg

Az ügyfél természetes igénye, hogy gépkocsiját folyamatosan kifogástalan műszaki állapotban tudhassa, illetve tarthassa. Ezt szolgálja a Renault gyári technológiához igazodó legkorszerűbb szervizberendezésekkel és célszerszámokkal felszerelt 380 m² területű, 10 emelőállással rendelkező műhelyünk.

Márkaszervizünk vállalja minden Renault típusú gépkocsi teljes körű garanciális, valamint garanciaidőn túli javítását, időszakos karbantartását. Műhelyünkben a Renault által kidolgozott és bevezetett technológia szigorú betartásával folynak a diagnosztikai, javítási illetve karbantartási munkák. A munkák gyors szakszerű elvégzéséhez gyári célszerszámokkal rendelkezünk. A célszerszám készleteinket, új szerszám beszerzéseinket az igények és az új típusok megjelenésének függvényében folyamatosan karbantartjuk.

A műhelyekben dolgozó 9 szakképzett mechanikus és 2 elektromos szerelő folyamatos, a Renault által előírt magas szintű műszaki oktatáson vesznek részt, ennek eredményeképpen cégünk 3 minősített szerelővel rendelkezik (2 COTECH, 1 EMTECH).

A szervizünkben a kijavított gépkocsikat minden esetben a Renault által körvonalazott, de a magyar igényeknek, illetve társaságunk magas minőségi elvárásainak megfelelően honosított minőségellenőrzési rendszernek vetjük alá. A minőség-ellenőrzés során nem csak az Ügyfél által jelzett hibák kijavításának minőségét és hiánytalanságát ellenőrizzük, hanem a nem jelzett, de a sokéves szakmai és „Renault – os” tapasztalat alapján esetlegesen a kezdődő problémákra is figyelünk.

Márkaszervizünkben környezetvédelmi felülvizsgálat, klímaberendezés javítása, feltöltése a helyszínen történik.Szervizünk többféle mobilitási lehetőséget biztosít Ügyfelei számára, többek között, a kötelező karbantartásra behozott gépjárművek esetében kedvezményes árú bérautót tudunk biztosítani.

Márkáink